Hop til hovedindholdet

Danske Madpublicister logo

MASTERCLASS: Støbte og fyldte chokolader


Dato og tid

Mandag d. 8. december 2025 kl. 17:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 1. december 2025 kl. 23:55

Sted

Københavns Professionshøjskole - Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København Københavns Professionshøjskole - Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København

MASTERCLASS: Støbte og fyldte chokolader


Beskrivelse af arrangementet

Lær at lave fyldte chokolader med chocolatier Jørgen Gornitzka.

Kursusleder er chocolatier Jørgen Gornitzka og han er ”chokoman”.

Vi skal lære at fremstille smukke fyldte chokolader helt fra bunden.  Deltagerne fremstiller selv de støbte chokolader sammen i mindre grupper.

Vi får de støbte chokolader og en bog med tips & tricks med hjem.

Kursusleder er Chocolatier Jørgen Gornitzka, Chocoman, og han har skræddersyet et specialtilbud til DMP.

Jørgen starter med historier og fortællinger om chokolade og smagsnuancer. Derpå introducerer han os til chokolade og støbeteknikker - alt sammen viden og læring, du efterfølgende kan bruge derhjemme.

DET FÅR DU:
  • Kursus i at støbe og fylde chokolader
  • Forklæde
  • Fyldte chokolader med hjem i fin æske
  • Opskriftsbog med tips og trick

Dyk ned i chokoladens fortryllende verden med dette, specielt for Danske Madpublicister, eksklusive chokoladekursus hvor chocolatier Jørgen Gornitzka deler sin ekspertise og passion for at fremstille fyldte chokolader. Kurset er designet, så det kan tilbyde læring for enhver smag og færdighedsniveau. Uanset om du vil lære det grundlæggende eller mestre de mere avancerede teknikker, er dette det perfekte kursus for dig. 

FYLDTE CHOKOLADER – STØBT I FORME

Efter en kort introduktion, hvor der smages og lyttes, vælges imellem en overflod af spændende chokoladeprojekter, som 2-3 mands team hygger sig med at fremstille.

Arbejdet med chokoladeformene demonstreres inden vi begiver os i kast med det spændende emne; selv at fremstille smukke chokolader fra grunden. De forskellige varianter af fyld, viser rigtig meget af det spektrum som fyldt chokolade dækker over.

Til slut samles alt den lækre chokolade, der fordeles rundt så alle får med hjem, og kan smage de forskellige kunstværker.

Undervejs foregår det behørigt påklædt med chokoladefarvede forklæder, og sammen med den fyldte chokolade i fin emballage, hjemtages også en opskriftsbog med mange tips og trick til den efterfølgende gentagelse i dit eget køkken.

Om Chocoman:

Efter en mangeårig interesse for chokolade, forlod hans sit job som udviklingsingeniør og lod sin kunne blive erhverv. Undervejs blev færdighederne skærpet på kurser og chokoladeakademier i ind- og udland.

Har du brug for at kontakte os på dagen, ring til Anette Eckmann 20663249.

Prisen indeholder billetgebyr på 10 kr.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Danske Madpublicister
Tlf: +45 ‭26163630
info@danskemadpublicister.dk

Kontaktinformation til arrangør

Danske Madpublicister
Tlf: +45 ‭26163630
info@danskemadpublicister.dk