
Indlæser
Torsdag d. 21. august 2025 kl. 17:00 til 20:00
Torsdag d. 14. august 2025 kl. 23:55
Københavns Professionshøjskole - Campus Carlsberg,
Humletorvet 3,
1799 København
Københavns Professionshøjskole - Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København
DATO ÆNDRES. NY DATO MELDES UD ULTIMO JULI.
Alt på en figen – fra Fejø til tallerken
Vi inviterer til et sanseligt og praktisk madkursus med fokus på den danske figen.
Vi starter med en kort introduktion ved Karin Hvidtfeldt fra Hideaway på Fejø. Sammen med sin mand står hun bag Nordens største figenarboret – en enestående samling og et pionerprojekt i dansk frugtavl.
Herefter tager kok Birgitte Kampmann over. Med udgangspunkt i figenens hele potentiale – fra blad og frugtkød til saft – skal vi arbejde i køkkenet med smag og teknik. Vi laver friskost med figenens saft, smagssat olie med bladene og bruger bladene som aromatiske indpakninger. Frugtkødet indgår i både det søde og det salte køkken.
Deltagerne inddeles i grupper og arbejder i fællesskab i køkkenet. Vi afslutter med fællesspisning og oprydning – og byder undervejs på et velkomstglas af Karins dansk producerede vin fra Fejø. Opskrifter udleveres på dagen.
Vi arbejder på, at deltagerne vil kunne købe figenplanter med hjem.
Medbring et forklæde og en plast beholder med låg.
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >
Tilmelding til dette arrangement bliver håndteret med NemTilmeld.
Hvis du selv holder arrangementer, kan du prøve NemTilmeld's tilmeldingssystem for 0 kr. til dit næste arrangement.
Danske Madpublicister
Tlf: +45 26163630
info@danskemadpublicister.dk
Danske Madpublicister
Tlf: +45 26163630
info@danskemadpublicister.dk