Hop til hovedindholdet

Danske Madpublicister logo

Markvandring og Social Summer Dining på Klippingegård


Dato og tid

Onsdag d. 10. september 2025 kl. 17:00 til 20:45

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 1. september 2025 kl. 23:55

Sted

Klippingegård, Bjælkerupvej 165, 4672 Klippinge Klippingegård
Bjælkerupvej 165
4672 Klippinge

Markvandring og Social Summer Dining på Klippingegård


Arrangementsbeskrivelse

Tag med DMP til Stevns!
 
Vi skal på markvandring i solnedgangen på Klippingegård, mens vi hører om Stevns’ jord – og ikke mindst får et nyt perspektiv på landbruget.
 
Mød jordbrugerne landmand William Perch-Nielsen og kok Scott Chancellor, The Patch Kitchen, farmer og content creator.
 
Efter at have nydt forretten, går vi på markvandring i solnedgangen på
Klippingegård, og hører William fortælle om Stevns’ jord – og om et nyt perspektiv på landbruget.
 
Vi spiser aftensmaden i marken (eller i drivhuset, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side). Maden står den australske kok og nu også landmand på Klippingegård, Scott Chancellor, for. Han kokkererer for os, og med i køkkenet har han erfaring fra bl.a. gourmetrestauranterne Relæ og Amass. Vi skal opleve Schotts grønne sigte og hans hang til naturvin, en kombination han har taget med sig til Stevns. Han har styr på markens afgrøder, hvor han gennem måneder har puslet om grøntsagerne, der havner på aftenens Social Summer Dining bord.
 
Om Klippingegård
Klippingegård er en 4. generationsgård på Stevns, hvor landmand William Perch-Nielsen dyrker kvalitetsgrøntsager – fortrinsvis til kunder i København - såsom Amator i Nordre Frihavnsgade mv. 
 
Efter at have overtaget gården i en ung alder begyndte William at gentænke gårdens afgrøder. Gennem årene har William fortsat arbejdet mod ikke
bare at dyrke nogle af sæsonens mest kendte afgrøder. Han dyrker nye kartofler, jordbær, asparges og en masse forskellige typer kål til de kolde måneder, men samtidig holder han fast i de mere glemte sorter for fortsat at undersøge, hvad der vokser bedst i det unikke, kystnære klima her på Stevns.
 
Tilgangen gennem årene blandet med mange års erfaring med gårdens eget lille klima har ført til et stadig mindre behov for de konventionelle landbrugsteknikker og input, hvilket gør det muligt at tage gården tilbage til en mere naturlig tilgang til det at dyrke grøntsager.
 
Prisen inkluderer 3 retter samt 1 glas vin, kaffe, te og lidt sødt. Ekstra vin/øl/vand kan tilkøbes af de enkelte deltagere efter behov.
 
Der er mulighed for at tage en gæst med - dog er der begrænset antal gæstepladser.
 
Kontakt på dagen:
Har du brug for at kontakte arrangøren på dagen, ring til Anette Eckmann (20663249)
 
 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Anette Eckmann
Tlf: +45 20663249
ae@eckmannstudio.com

Kontaktinformation til arrangør

Anette Eckmann
Tlf: +45 20663249
ae@eckmannstudio.com