Hop til hovedindholdet

Danske Madpublicister logo

Nytårskur: Bobler, fuldkorn og godt selskab!


Dato og tid

Tirsdag d. 21. januar 2025 kl. 17:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 14. januar 2025 kl. 23:55

Sted

Lorang & Co, Burmeistergade, indgang fra gaden mellem nr. 10 og 12, 1429 København K. Lorang & Co
Burmeistergade, indgang fra gaden mellem nr. 10 og 12
1429 København K.

Nytårskur: Bobler, fuldkorn og godt selskab!


Arrangementsbeskrivelse

Hvordan får vi fuldkorn og bælgfrugter til at spille en større rolle i vores måltider – uden at miste smagen og glæden ved god mad?

Tirsdag d. 21. januar 2025 kl.17.30-20.30 inviterer Valsemøllen, madpublicist Lisbeth Hjertebjerg og Louisa Lorang til en lækker nytårskur for Danske Madpublicister.

Kom og vær med til at fejre lanceringen af Valsemøllens nye økologiske havreris - et fuldkornsprodukt, der åbner op for nye smagsoplevelser og spændende måder at bruge fuldkorn på i måltider.

Aftenen byder på lækre smagsoplevelser, masser af inspiration til, hvordan havreris kan sætte nyt liv på tallerkenerne i 2025, og spændende samtaler om, hvordan korn og planter kan spille en større rolle i vores måltider - og selvfølgelig også en omgang LorangoBanko.

Program for aftenen:

Kl. 17.30 – Velkomst, bobler og fuldkorn
Vi byder velkommen med et glas bobler og en let snack, mens Lisbeth Wassmann Hjertebjerg åbner aftenen. Hun deler sine refleksioner og indsigt om, hvordan vi kan bringe mere fokus på mad, der både er smagfuld og bæredygtig. Lisbeth sætter perspektiv på, hvordan fuldkorn og bæredygtige ingredienser som havreris kan spille en central rolle i fremtidens måltider – både i hverdagskøkkenet og i de professionelle køkkener.

Kl. 18.00 – Erfaringer fra den virkelige verden: Gæst Mads Frank Herskind
Mads Frank Herskind, kok og indehaver af Rebælg, deler sine praktiske erfaringer med havreris og fortæller, hvordan han får planter og fuldkorn til at smage fantastisk og fylde i måltiderne. Mads giver os indblik i, hvordan havreris kan bruges kreativt til at skabe både smagfulde og mættende retter, der bringer nye dimensioner til dagens måltider.

18.30 – Smag på 2025: Delevenlige retter af Louisa Lorang
Louisa Lorang står for aftenens menu og serverer en række lækre, delevenlige retter. Louisa giver sit personlige take på, hvordan havreris kan anvendes på kreative måder og løfte både smag og tekstur i dine måltider.

Mens vi nyder retterne, går vi i dybden med samtaler om, hvordan vi kan gøre det nemt og inspirerende at vælge flere danske råvarer, som havreris, hvordan vi skaber retter, der både har den rette smag og konsistens, og hvordan vi kan imødekomme en virkelighed, hvor tid og kompetencer i køkkenet er presset.

Aftenen afsluttes med en omgang LorangoBango, der giver os mulighed for at fortsætte samtalerne og dele nye idéer om fremtidens måltider på en sjov og uformel måde.

Hvad får du med hjem?

  • Nye idéer og konkrete vinkler til, hvordan du kan bruge havreris og fuldkorn i din madformidling.
  • Inspiration til at bringe mere bæredygtighed og kreativitet ind i måltider og køkkenerne.
  • Smagsprøver på lækre og kreative retter, der viser havreris’ alsidighed.

 

 

Kontaktinformation til arrangør

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg
Tlf: +45 41628154
lwa@valsemollen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg
Tlf: +45 41628154
lwa@valsemollen.dk